Alise Haijima par izstāšanos no «X Faktora»: Skatītāji bija nikni un bērni kinostudijā raudāja

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Alises Haijimas izbalsošana no «X Faktora» īsi pirms fināla bija pārsteigums teju ikvienam skatītājam. Ļaudis sociālajos tīklos nepiekrita Intara Busuļa viedoklim, sakot, ka 12. klases skolnieces Alises vietā no šova vajadzēja izstāties «Tautumeitām». Alise nenokar degunu un ir enerģijas pilna turpināt iesākto - ar pilnu atvedi pievērsties dziedāšanai un vidusskolas pabeigšanai.

Vaicājot Alisei, ko pēc izbalsošanas viņai sacīja mentore Aija Auškāpa un tuvinieki, Alise atminas emocijas no «X Faktora» norises vietas. «Izskatās, ka daudzi bija pat ļoti nikni, ka izstājos no šova. Tajā pašā vakarā kinostudijā bija bērni, kuri raudāja par manu aiziešanu no šova. Aija man novēlēja nenoiet no galvenā ceļa un neuzķerties uz visu spīdīgo (zinot manas aizraušanās uz spīdīgām lietām un grimu). Tuvinieki un draugi, manuprāt, pārdzīvoja pat vairāk nekā es,» stāsta Alise.

Jautājums, kāpēc Alisi izbalsoja īsi pirms fināla, daudziem joprojām ir neatbildēts, tomēr jauniete izteikusi savu minējumu. «Sāksim jau ar to, ka Latvijā jebkādā ziņā «atšķirīgos» grūti vai samērā lēni pieņem. Atlasē ierados ar melnbaltu parūku uz galvas. Pirmajā tiešraidē izvēlējos ekstravagantu tērpu. Protams, pati par sevi esmu atšķirīga. Kādam vajadzēja doties prom... Ja Intars tā nolēma, tad tā arī vajadzēja būt,» emocijās dalās Haijima.

Kā jums šodien iet? ?

A post shared by Alise Haijima Official (@alise_haijima) on

Vaicājot, kā mainījusies Alises dzīve pēc šova, meitene stāsta, ka beidzot jūtas izgulējusies, jo šova laikā spriedze bijusi liela. Tāpat Alise neslēpj, ka kļuvusi atpazīstamāka un viņu tas priecē.

Nav noslēpums, ka Alise mācās 12. klasē. Šova dēļ jauniete pamatīgi iekavējusi mācības, tomēr uz skolu ierodas ar sagatavoties mājasdarbiem. «Knapi reizi nedēļā spēju iet uz skolu. Taču skolotāji atbalsta mani un ir ļoti pretimnākoši,» par skolas gaitām stāsta talantīgā dziedātāja.

All #black everything above everything u agree? ??? #ootd

A post shared by Alise Haijima Official (@alise_haijima) on

Alise atklāj, ka spriedze šova laikā bija ne tikai ārpus kinostudijas telpām, bet arī mēģinājumos. «Šova laikā visgrūtākais bija spiediens, kas nāca būtībā no visiem leņķiem - mācības, mēģinājumi, idejas jau divām nedēļām uz priekšu... Nereti bija jāiemācās dziesma pāris dienu laikā, ko pirmo reizi dzirdu. Kopā ar pārdzīvojumiem, kad nācās dziedāt «glābējdziesmu», man uznāca nervu sabrukums un sāku raudāt. Bija grūti tikt ar visu galā, pie tam, dziesmas bija jāizpilda perfekti un bez kļūdām,» atminoties šova aizkulises, emocionāla paliek Alise.

Tomēr dzīve pēc šova turpinās un Alisei ir parādījušies piedāvājumi ierakstīt dziesmas, gan uzstāties dažādos pasākumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu