Uz lielā ekrāna Martinsona jaunā filma «Maģiskais kimono»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes/Rūta Kalmuka

Māra Martinsona Japānas kopražojuma filma «Maģiskais kimono» no 1. decembra sāk ceļu pie skatītājiem. Filma ir uzņemta Latvijā (Rīga un Rundāles pils) un Japānā (Rīgas sadraudzības pilsēta Kobe), piedaloties pazīstamiem japāņu aktieriem, kas ir galveno lomu atveidotāji, - Kaori Momoi un Issey Ogata un latviešu aktieriem - Artūram Skrastiņam, Andrim Keišam, Andrim Bulim un Alisei Polačenko, kā arī īpašo lomu atveidotājiem Mārtiņam Sirmajam un grupai «Prāta vētra».

Tas ir trausls stāsts par japāņu sievieti, kura pārdzīvojusi Kobes zemestrīci un vairāk nekā 20 gadus nespēj atsveicināties no savas pagātnes, un, nokļūstot Latvijā, pilnīgi svešu cilvēku, citas vides, domāšanas un izturēšanās apstākļos viņas dzīve apgriežas kājām gaisā. Tas ir smeldzīgs un reizē dzīvespriecīgs stāsts par patiesu mīlestību, ko, lai kas arī notiktu, nekad nevar pazaudēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu