No «X Faktora» izbalsotais Lauris Bergmanis: Bija tiešām grūti atrast brīvu brītiņu saviem mīļajiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

«Koukie band» un Lauris Bergmanis pameta «X Faktoru» 29. oktobrī, šova trešajā fināla sērijā. Sarunā ar TVNET jaunais dziedātājs pastāstīja, ka nav noskumis – beidzot atkal viņam ir laiks, ko veltīt skolai un saviem mīļajiem. Pašlaik Bergmanis arī strādā pie kādas jaunas dziesmas.

- TVNET: Lauri, ko pēc izbalsošanas Tev sacīja mentors?

- Lauris Bergmanis: Aija vienmēr mums ir bijusi tas cilvēks, kurš motivē, lai arī cik mums šķistu, ka mums nesanāk - kaut kas iet greizi vai vienkārši ir bijusi slikta diena. Arī pēc manas aiziešanas viņa mani motivēja un teica, lai nepadodos, lai turpinu iet uz saviem mērķiem!

- Kā mainījusies dzīve pēc šova?

- Pēc šova mana dzīve nemaz nemainījās drastiski, ja nu vienīgi vairāk mājasdarbu un skolas!

- Kas šova laikā sagādāja vislielākās grūtības?

- Šova laikā vislielākās grūtības sagādāja saplānot stundas, kuras nepavadu uz «X Faktora» skatuves vai mēģinājumos. Bija tiešām grūti atrast brīvu brītiņu saviem mīļajiem, jo viss laiks tika atvēlēts mēģinājumiem mājās, horeogrāfijas atstrādāšanai un dziesmām, kuras man bija jāmācās, bet tas bija to vērts!

- Vai pēc «X Faktora» parādījušies arī kādi darba piedāvājumi?

- Protams, ir piedāvājumi no vairākiem producentiem, arī vairāki organizatori man piedāvāja dziedāt, bet pašlaik nevēlos pa to mūzikas taciņu, nu, tas ir, vismaz nesteigties tajā. Tagad mans primārais «gols» ir pabeigt skolu un veltīt daudz vairāk laika saviem mīļajiem!

- Ja tev būtu iespēja, ar kuru pašmāju mūziķi tu gribētu sadarboties?

- Ļoti ilgi jau vēlos sadziedāties un uztaisīt kopdarbu ar Jāni Smēdiņu jeb «Faktu». Latviešu reperis, kurš ar savām dziesmām man dod iedvesmu smaidīt un turpināt iet taisni ar paceltu galvu. Pašlaik strādāju pie savas jaunās dziesmas «Lidmašīnas», noteikti šo projektu vēlētos uzbūvēt kopā ar Jāni.

- Kā radies nu jau slavenais teiciens «Tu esi labākais!»?

- «Tu esi Labākais» radās jau pašā pirmajā raidījumā, kad dzirdēju savus pirmos «jā»! Tā nu arī tas viss aizgāja, vairās sāku runāt ar Intaru Busuli, viņš mani mēdza saukt par vislabāko.

- Ja būtu iespēja, tu vēl kādreiz piedalītos kādā muzikālā šovā?

Man grūti teikt vai šovi ir tieši tas, ko meklēju dzīvē. Tas, patiesībā, ir diezgan grūti un nogurdinoši, bet mūzikas karjerā es tiešām vēlētos «peldēt»!

- Vai ir kāda dziesma, kura tev pašlaik iestrēgusi galvā?

- Patiesībā tā ir visu laiku... Man nepārtraukti galvā skan vairākas dziesmas vienlaicīgi, citreiz pat šķiet, ka netikšu no tām vaļā. Vai nu tās ir simfonijas, vai kāds pasaules hits, bet visu laiku - bez apstājas. Citreiz pat sāku tās dungot pat nepamanot! Bet visvairāk tagad domāju par savu jauno projektu «Lidmašīnas», kuras piedziedājums man sēž galvā kopš reizes, kad paskatījos augšup, esot autobusā ceļā uz Rīgu, lai izmēģinātu dziesmas Ziemassvētku koncertam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu