Ieskaties, kas notiek raidījuma «900 sekundes» aizkadrā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ikdienā simtiem cilvēku skatās televīzijas kanāla «LNT» rīta ziņu raidījumu «900 sekundes», bet tikai daži zina, kas notiek aiz kameras.

Video portāls «TVPlay» savā sociālā tīkla «Facebook» profilā ir publiskojis ieskatu raidījuma tapšanas gaitā, atļaujot ik vienam apskatīt, kā visiem pazīstamās TV personības gatavojas tiešraidei.

Kā jau ziņots, no 1. decembra pārraidē vairs neredzēsim ziņu moderatoru Mārtiņu Dauguli (33).

Žurnālists par labu šādām pārmaiņām lēmis, jo vēlās vairāk pievērsties akadēmiskajai videi – darbam Rīgas Stradiņa universitātē un disertācijas pabeigšanai.

«Katrā pasaulē, kurā dzīvojam, ir arī savi iekšējie cikli - un tagad ir pienācis mirklis, kad pētniecībai nepieciešams veltīt sevi vairāk un vēl kvalitatīvāk. Proti, tuvojas disertācijas (par to, kā Ķīna visā pasaulē maina informatīvo telpu) iesniegšanas laiks, un tas jau ir nopietni,» izdevumam «Privātā Dzīve» atklāja Daugulis.

Papildus darbam televīzijā un universitātē, viņš brīvajā laikā līdz šim darbojies arī kā improvizācijas teātra aktieris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu