Rodions Gordins laiž klajā mūzikas video, kura dēļ slēgts Rīgas vēsturiskais centrs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu deju mūzikas producents un dīdžejs Rodions Gordins publiskojis savu astoto singlu «Tomorrow» un dziesmas video, kura tapšanas laikā bija slēgtas vairākas Rīgas ielas.

«Klipa stāsts ir par to, ka katram no mums ir savas mīļākas vietas, kur mēs jūtamies laimīgi. Pietiek ieslēgt mīļāko dziesmu «plejerī», lai baudītu momentu. Tikai Tu, mūzika un neviena cilvēka apkārt. Vismaz Tev tā liekas. Klipa varonei šī īpašā vieta ir Rīga. Lai maksimāli atspoguļotu video klipa ideju, par lielāko izaicinājumu kļuva dabūt pilnīgi tukšas Rīgas ielas. Bet to mēs veiksmīgi panācām!» par dziesmas video tapšanu stāsta Gordins.

Jaunās dziesmas «Tomorrow» video filmēja Ivars Utināns, bet režisors ir pats Rodions. Video galvenā varone ir Rodiona sieva Aleksandra.

Katrīna Cīrule par sadarbību: «Savā pieredzē, sastrādājoties ar Rodionu, pirmkārt, pamanīju, ka viņam ir skaidra vīzija par to, kas jāpanāk, tāpēc arī rezultātā singls izveidojies tik trāpīgi saulains. Otrkārt, es atkal un atkal pārliecinājos par to, cik ļoti man patīk strādāt komandā. Kaut arī uzstājos kā soliste, man ir svarīgi, ka viss negulst vien uz maniem pleciem - Rassell ir izcils skatuves partneris!»

Trešais šī projekta dalībnieks Rassell, kurš jau sen ir pazīstams Latvijas publikai kā daudzu hitu autors un izpildītājs. Tieši viņš ir dziesmas «Tomorrow» melodijas autors. «Rodions atsūtīja man vienu no saviem «bītiem» un piedāvāja sadarboties. Tā rezultātā es sacerēju dziesmas melodiju, un vēlāk kopā ar Katrīnu sarakstījām arī dziesmai tekstu. Katrīnu kā izpildītāju esmu ievērojis jau agrāk, man patīk viņas dziedāšanas stils. Sadarboties man bija interesanti, jo šī ir viena no retajām reizēm, kad dziesmas producents neesmu es pats, bet, zinot Rodiona producēšanas spējas, zināju, ka viss skanēs labi!» atklāja Rassel.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu