Eilands publiskojis skarbus kadrus no Ēķa jaunās filmas aizkulisēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pašmāju mūziķis Ralfs Eilands, kurš nākamā gada martā būs redzams uz lielā ekrāna režisora Andreja Ēķa jaunajā filmā «Blēži», publiskojis jaunās kinolentes filmēšanas aizkulises.

Eilands sociālajā tīklā «Facebook» publiskojis video, kurā redzams puspliks un samircis, filmējoties nakts melnumā Daugavas krastmalā. «Tāds mans novembris, tādas manas brīvdienas! Vakar līdz četriem rītā 3°C slapjam bija jāfilmējās vasaras ainām «Blēži»,» raksta mūziķis un topošais aktieris.

Kā zināms, «Blēži» ir filmas «Svingeru» autoru jaunākā komēdija, kas iznāks nākamā gada martā. Stāsts ir par negodīga ierēdņa, ārštata aktrises, dedzīga režisora un ietekmīgas biznesa sievietes mīlas četrstūri. Tas varētu būt nopietni, ja vien nebūtu tik smieklīgi!

Galvenajās lomās piedalās Intars Rešetins, Rēzija Kalniņa, Ieva Florence, Ralfs Eilands, Leonarda Ķestere, Ivo Martinsons, Jurģis Spulenieks un Sandis Pēcis. Filmas varoņu tērpus veido atraktīvais kostīmu mākslinieks Dāvids.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu