Pirmais no «X Faktora» izbalsotais dalībnieks Aivo Oskis: Ar pozitīvu garu eju uz priekšu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Svētdien, 15. oktobrī, tika dots starts šova «X Faktors» fināla sērijām. Skatītāji un žūrija tovakar lēma, ka pašam pirmajam no šova jāizstājas Aivo Oskim, kurš bija pametis Lielbritāniju un atgriezies atpakaļ Latvijā, lai piedalītos šovā. Intervijā ar TVNET viņš atklāja, ka pagaidām plāno palikt dzimtenē un strādā pie muzikāliem jaunumiem.

TVNET: Aivo, tu biji pirmais, kurš pameta «X Faktora» fināla sērijas. Ko pēc izbalsošanas tev sacīja mentors Intars Busulis?

Aivo: Intars iedrošināja turpināt iesākto ceļu un teica, ka muzikālās gaitas ir jāturpina, jo man esot iekšā! Es viņu ļoti cienu un respektēju viņa viedokli. Viņš man deva vērtīgus padomus, kurus ņemšu vērā uzstājoties uz skatuves.

Kā mainījusies tava dzīve pēc piedalīšanās šajā šovā?

Nekas īpaši nav mainījies, kaut gan tagad nepazīstami cilvēki biežāk pasveicina un mani dēvē par Aivo no «X Faktora», un atceras, ka mani izbalsoja tieši tad, kad jau esmu sācis piemirst par to. [smejas]

Vai pēc piedalīšanās «X Faktorā» ir parādījušies kādi piedāvājumi strādāt pie jauniem projektiem?

Jau šova laikā uzsāku dažādus projektus un ar pozitīvu garu eju uz priekšu. Tuvākajā nākotnē gaidāmas oriģināldziesmas un sadarbība ar citiem māksliniekiem.

Kas šova laikā sagādāja vislielākās grūtības?

Nekas īsti grūtības nesagādāja.

Pastāsti kādu amizantu atgadījumu no šova tiešraides vai aizkulisēm!

Daudz dažādi notikumi tika pieredzēti, tāpēc grūti izcelt tikai vienu. Kaut gan amizanti likās tas, ka cilvēki dažreiz ir vēlējušies uzņemt «selfiju» kinostudijas tualetē - tas vienmēr lika pasmaidīt.

Pagaidām plāno palikt Latvijā vai atkal kal plānus par dzīvi ārzemēs?

Pašlaik esmu apmeties uz dzīvi Latvijā un gribu te palikt, savukārt Londona vienmēr būs manas otrās mājas, jo tur dzīvo mana ģimene.

Milzīgs paldies visiem maniem atbalstītājiem, lieliskajai X Faktors komandai un manam mentoram @intarsbusulis ??Much love ?? #xfaktorslatvija #shapeofyou

A post shared by Aivo Oskis (@oskisaivo) on

Paldies @intarsbusulis ??

A post shared by Aivo Oskis (@oskisaivo) on

? #xfaktorslatvija Foto: TV3, Toms Norde

A post shared by Aivo Oskis (@oskisaivo) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu