Nadežda Maņkeviča pēc izbalsošanas no «X Faktora» turpina piepildīt mūžībā aizgājušā brāļa vēlēšanos

Krista Garanča
, Izklaides ziņu žurnāliste
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

27 gadus veco jelgavnieci Nadeždu Maņkeviču «X Faktora» skatītāji iepazina kā ļoti vienkāršu un sirsnīgu jauno māmiņu, kura pirmajā atlases raidījumā veltīja dziesmu savam mūžībā aizgājušajam brālim. Tieši viņš bija tas, kurš savulaik meitenei lūdzis, lai viņa nekad nepārstāj dziedāt. Nadežda ar savu stāstu un pārliecinošo vokālu aizkustināja teju visu Latviju, kas rezultējās ar iekļūšanu 12 labāko «X Faktora» dalībnieku sastāvā. Lai arī Nadeždu izbalsoja otrajā fināla sēriju raidījumā, viņa nav pārstājusi strādāt pie sava un brāļa sapņa.

TVNET: Tava izbalsošana no «X Faktora» bija pārsteigums daudziem. Ko pēc šova tev sacīja mentors Intars Busulis un tuvinieki?

Nadežda: Intars arī bija pārsteigts un nevarēja neko daudz pateikt, tomēr piekodināja, lai neapstājos un turpinu darboties mūzikā. Tuvinieki atbalstīja sakot, ka šādam iznākumam nevajadzēja notikt. Šovs ir šovs. Esmu priecīga un pateicīga, ka varēju piedalīties «X Faktorā», strādāt ar profesionāliem mūziķiem, iegūt jaunus draugus un ieraudzīt kā top šādi šovi, cik liels darbs tiek ieguldīts un cik daudz cilvēku strādā no rīta līdz vakaram, lai varētu izveidot šādu šovu!

Kā mainījusies tava dzīve pēc šova?

Jau pirms šova sapratu, ka vēlos saistīt savu dzīvi ar mūziku un dziedāt cilvēkiem skaistas dziesmas, iedvesmot viņus neatkāpties no saviem sapņiem. Šovs deva man vēl lielāku apstiprinājumu, ka tiešām to vēlos! Joprojām saņemu daudz vēstules no paziņām un arī no svešiem cilvēkiem, kuri visi kā viens man saka, lai es neapstājos un turpinu dziedāt. Tieši tas dod iedvesmu un spēku virzīties tālāk!

Redzēju, ka jau esi ierakstu studijā un strādā pie jaunām dziesmām?

Jā un par to man ir milzīgs prieks! Mani uzrunāja viens brīnišķīgs komponists/dziedātājs Lauris Valters un piedāvāja izpildīt viņa sakomponēto dziesmu! Tagad aktīvi strādājam un plānojam novembra izdot šo dziesmu klausītāju vērtējumam. Strādāju arī pie savas orģināldziesmas, kas varētu nākt klajā līdz nākamā gada februārim!

Ar kādām grūtībām nācās saskarties šova laikā?

Protams, bija dažādi sarežģījumi, tomēr nenosauktu tās par grūtībām, bet gan vienkārši par situācijām, kuras jārisina! Bija jāmācās ātri reaģēt, plānot savu laiku. Centos visu darīt ar prieku un baudīt procesu, jo man ļoti patīk atrasties starp cilvēkiem!

Vai vari pastāstīt kādu amizantu atgadījumu no aizskatuves vai uzstāšanās laikā?

Atceros, ka katru reizi, kad devos dziedāt uz skatuves gan mēģinājuma, gan koncerta laikā, tehniskais cilvēks man vienmēr skrēja pakaļ un vaicāja, vai man nevajag mikrofonu, jo es katru reizi aizmirsu to paņemt!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu