Foto: Grupa «Hurts» turpina priecēt Latvijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

9. novembra vakarā «Arēnā Rīga» uzstājās britu apvienība «Hurts», koncerta apmeklētājus priecējot ar dziesmām no ne tikai jaunā «Desire» albuma, kas klajā nāca 29. septembrī, bet arī vairākiem grupas lielākajiem hitiem. «Paldies,» latviešu valodā teju pēc katras otrās dziesmas sacīja «Hurts» solists Teo Hačkrafts.

Grupa «Hurts» 9. novembra vakarā Latvijā koncertēja jau ceturto reizi - viena no tām norisinājās festivālā «Positivus». «Jūtamies kā mājās,» pēc vienas no dziesmām publikai kliedza Teo, pretī saņemot skaļus dāmu spiedzienus.

Intervijā ar portālu «Apollo»

«Cenšamies katru reizi izmēģināt ko jaunu. Tam par lielisku piemēru kalpo dziesmas «Lights» no albuma «Surrender» un «The Road» no «Exile». Cenšamies radīt skaņu, pie kādas iepriekš neesam strādājuši. Tas faniem dod plašu spektru. Ir kaut kas dzirdēts un jau iemīlētas lietas, bet ir jautri radīt albumu un izaicināt sevi,» stāstīja Hačkrafts.

«Hurts» koncertā izpildīja arī tādus «lēnos gabalus» kā «Wonderful life», «Wings», «Slow», «Rolling Stone» un «Stay» koncerta noslēgumā, tomēr pasākuma laikā tas nebūt netraucēja aicināt publiku celties kājās un dejot līdzi jaunā albuma popmūzikas ritmiem.

Duetu «Hurts» 2009.gadā Mančestrā nodibināja vokālists Teo Hačkrafts un multiinstrumentālists Adams Andersons. Par grupas vizītkarti kļuvis elegants, mazliet atsvešināts ģērbšanās stils, drīzāk 80.gadiem nekā mūsdienām raksturīgas melodijas, bieži padrūma, bet intriģējoša tekstuāla noskaņa, ko paspilgtina smeldzes un izmisuma caurausts vokāls, norādīja koncerta organizatori.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu