Linda Leen ar uzņemto foto pārspējusi pati sevi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Dziedātāja Linda Leen, kura ne tikai muzicē, bet brīvajā laikā aizraujas ar fotografēšanu, šoreiz ir pārspējusi pati sevi - viņa iemūžinājusi savu skatuves kolēģi, dziedātāju Aiju Andrejevu un par to saņēmusi virkni komplimentu.

Gan Linda, gan Aija sociālajā vietnē «Instagram» publiskojušas vienu un to pašu fotogrāfiju, kas liek domāt, ka Aija gatavojas jauna videoklipa filmēšanai vai, iespējams, ir uzticējusi Lindai sava gaidāmā albuma dizainu, jo abas skatuves kolēģes foto aprakstā izmantojušas mirkļbirku #MēsPārejamUzTu.

#MēsPārejamUzTu #?credit @linda_leen_ ❤️#photobylindaleen

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva) on

Publiskotā foto komentāru sadaļā teju visi kā viens atzīst, ka fotogrāfija ir uzņemta veiksmīgi un Aija tajā izskatās apburoši.

Linda Leen savos sociālajos tīklos ļoti maz publisko savas pašbildes, bet gan dalās ar citu cilvēku portretiem, saviem iespaidiem no ārzemju braucieniem un klusās dabas fotogrāfijām. Dziedātāja pat izveidojusi savu mirkļbirku #photobylindaleen (Fotogrāfiju uzņēmusi Linda Leen).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu