Video: «Stranger Things» aktrise atkal repo Falona šovā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Wenn

Video straumēšanas servisa «Netflix» seriāla «Stranger Things» jaunie aktieri atkal nonākuši uzmanības centrā, jo pavisam nesen «Netflix» klajā nāca seriāla ilgi gaidītā otrā sezona. Viena no lielākajām seriāla zvaigznēm ir aktrise Milija Bobija Brauna (Millie Bobby Brown), kura seriālā atveido meiteni Elevenu (vienpadsmitā) jeb Elu ar pārdabiskām spējām. Šonedēļ Brauna atkal viesojās populārajā Džimija Falona (Jimmy Fallon) šovā un kopā ar Falonu nodemonstrēja lieliskas repošanas prasmes.

Pagājušogad Milija norepoja Nikijas Mināžas (Nicki Minaj) deklamēto fragmentu no Kanjes Vesta (Kanye West) dziesmas «Monster», taču šoreiz 13 gadus vecās aktrises deklamācijas pamatā seriāla pirmās sezonas atstāsts. Milijai un Džimijam kā allaž palīdzēja šova mūzikas grupa «The Roots». Noskaties!

Atgādinām, ka brāļu Daferu seriāls ieturēts labākajās Deivida Linča tradīcijās un caur četru puišu acīm vēsta par baisiem notikumiem astoņdesmito gadu Amerikā. Seriālā filmējas arī 90. gadu slavenība - aktrise Vinona Raidere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu