10 fakti par dziedātāju Martu Grigali

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers/Publicitātes foto

Dziedātāja Marta Grigale, atsaucoties Lauras Grēviņas izaicinājumam «#modernāatmiņuklade», sociālajā tīklā «Instagram» ir dalījusies ar 10 faktiem par sevi.

«1. Esmu dzimusi un augusi Rīgā.

2. Mana mīļākā ēdienreize ir brokastis.

3. Esmu mācījusies London College of Music, kur ieguvu muzikālā teātra aktrises bakalaura grādu.

4. Bērnībā dziedāju ansamblī «Palāsītes».

5. Esmu kaķu cilvēks (bet jāpiebilst, ka mana sajūsma par kaķiem stipri samazinājās, kad man piedzima meita un uzzināju, cik forši ir bēbīši).

6. Agrāk mans uzvārds bija Līne.

7. Neprotu melot.

8. Angliski runāju ar britu akcentu.

9. Esmu vienīgais bērns ģimenē.

10. Esmu mācījusies 4 skolās: P. Jurjāna mūzikas skolā, Rīgas Imantas vidusskolā, Rīgas Doma kora skolā un Rīgas Franču licejā.»

Viņa stafeti tālāk nodeva «zero waste» vēstnesei un blogerei Laurai Arnicānei, kā arī žurnālistei un blogerei Kristīnei Virsnītei.

Kā zināms, Grigale oktobrī laida klajā jaunu dziesmu «Pai Pai» un izziņoja debijas albuma izdošanu 22. novembrī.

«Pai Pai» ir gaidāmā mini albuma tituldziesma. Dziedātāja pati ir gan šī singla, gan visa gaidāmā mini albuma mūzikas un vārdu autore, bet producents – labi zināmais mūziķis un šova «X Faktors» tiesnesis Reinis Sējāns.

«Šī dziesma man ir ļoti svarīga – ne velti tā izraudzīta kā albuma tituldziesma. Tā ir citādāka. Tajā esmu sevi izaicinājusi uzdrīkstēties, būt drosmīgai, būt pieaugušai. Jā, nosaukums šķiet maigs un nevainīgs, bet patiesībā runa ir par kaut ko pavisam citu. Esmu ļoti priecīga, ka kopā ar producentu Reini Sējānu esam nonākuši pie tieši šāda dziesmas skanējuma,» par jauno singlu stāstīja mūziķe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu