Norvēģu aktrise: Vainstīns to izdarīja bez prezervatīva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Norvēģu modele un aktrise Nataša Malti (Natassia Malthe, 43) preses konferencē Ņujorkā 25. oktobrī nākusi klajā ar savu «Vainstīna stāstu», proti, viņa atklājusi detaļas par to, kā gandrīz pirms desmit gadiem nu jau bēdīgi slavenais producents viņu izvarojis.

Malaiziešu izcelsmes norvēģiete pastāstījusi, ka incidents noticis pēc Britu Kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA) balvu pasniegšanas ceremonijas Londonā, viesnīcas istabiņā 2008. gadā.

Preses konferencē
Preses konferencē Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise, kura filmējusies tādās kinofilmās kā «This Means War» un «Lake Placid», pastāstījusi, ka satikusi Hārviju Vainstīnu saviesīgajā ballītē pēc BAFTA ceremonijas, un viņš no viņas izdibinājis, kurā viesnīcā un kurā numuriņā sieviete nakšņos.

Nakts vidū viņš centies ielauzties pie aktrises numuriņā. «Atver durvis, te Hārvijs Vainstīns!» viņš esot skaļā balsī teicis.

«Viņa drēbes bija nekārtīgas, un seja neizskatījās normāla, nodomāju, ka iespējams viņš ir salietojies narkotikas,» tās nakts notikumus atminas aktrise.

Viņš esot aktrisei paziņojis, ka tikai sekss viņai dos lomu gaidāmajā filmā.

«Viņš mani nogrūda un ieguva. Akts nenotika pēc abpusējas vienošanās. Viņš nelietoja prezervatīvu, taču arī «nebeidza» manī. Pēc seksa viņš onanēja.»

«Es aizvēru acis, gulēju nekustīgi un gaidīju, kad tas beigsies. Biju kā beigta,» viņa atceras.

Citā tikšanās reizē Vainstīns aicinājis aktrisi uz numuriņu, lai piedalītos seksa aktā trijatā, ar vēl kādu sievieti.

Nataša Malti ir jau devītā persona, kura apsūdz Vainstīnu izvarošanā.

Vainstīna preses pārstāvis noliedzis izskanējušās apsūdzības, akcentējot, ka visas attiecības bijušas balstītas uz abpusējas vienošanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu