No «X Faktora» izbalsotais Aivo Oskis mitinās pie Olgas Rajeckas meitas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/marijamigliniece/

28 gadus vecais dziedātājs Aivo Oskis, kurš kļuva par pirmo šova «X Faktors» finālā izbalsoto dalībnieku, intervijā ar žurnālu «Vakara Ziņas» atklāti pastāstīja par savu draudzību ar slavenās Olgas Rajeckas meitu.

«Mēs ar Mariju Miglinieci esam ļoti labi draugi, pazīstam viens otru jau aptuveni 12 gadus, un viņa man ļoti daudz nozīmē. Marija ir arī viens no tiem cilvēkiem, kas man ļoti palīdz iejusties un atgriezties Latvijā. [..] Tagad dzīvojot Latvijā, esmu apmeties gan pie Marijas, gan pie vēl vienas draudzenes,» izdevumam atklāja Oskis, kurš dzimtenē atgriezās tieši šova dēļ.

Pie brokastu galda vai vakariņu laikā viņu pirms lielās uzstāšanās konsultēja arī Olga Rajecka – viņa ieteikusi kā uzlabot vokālu un skatuves tēlu, kā arī devusi padomu būt vienkāršam.

Kā jau ziņots, svētdien, 15. oktobrī, tika dots starts šova «X Faktors» fināla sērijām - skatītāji un žūrija lēma, ka no 12 dalībniekiem cīņu turpinās 11 dziedātāji - no šova tika izbalsots Oskis.

Otrajā fināla sērijā 22. oktobrī šovu nācās pamest Nadeždai Maņkevičai.

Tikai trīs labākie pretendenti nokļūs līdz finālam 3. decembrī un sacentīsies par galveno balvu – 10 000 eiro un sadarbību ar «Sony Music».

Te starp un par savējiem ????? #trueemotions #friendsforlife #stressedout #supportteam #xfactor #xfactorlatvia

A post shared by Marija Migliniece (@marijamigliniece) on

Eu bato um ponto eu tomo um drinque eu fico tonto. #hipstersofriga #hahaha #hipster #bathroomshot

A post shared by Marija Migliniece (@marijamigliniece) on

mīlestībiņas ??? #friendsforlife #happysunday #lifeisbeautiful

A post shared by Marija Migliniece (@marijamigliniece) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu