Tarantīno: esmu ar apdullis par atklājumiem, kas nākuši gaismā par Vainstīnu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Oktobra sākumā medijus pāršalca ziņa, ka viens no ietekmīgākajiem Holivudas producentiem Hārvijs Vainstīns ir apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos sievietēm. Viņa draugs un kolēģis, režisors Kventins Tarantīno pirmo reizi paudis savas sajūtas par neglaimojošo informāciju.

Filmas «Django Unchained» aktrise Ambera Tamblina sociālajā vietnē «Twitter» publiskojusi ierakstu, kurā pēc vakariņām ar režisoru Tarantino atklāj, kā viņš jūtas par notikušo.

«Pēdējās nedēļas laikā esmu ar apdullis un salauzts par atklājumiem, kas nākuši gaismā par manu draugu Hārviju Vainstīnu ar kuru esam pazīstami 25 gadus. Man ir nepieciešamas pāris dienas, lai apkopotu savas sāpes, emocijas, dusmas un tad es runāšu par to publiski.,» mikroblogošanas vietnē Tarantīno vārdā raksta aktrise.

Jau vēstīts, ka Holivudas producents Hārvijs Vainstīns saistībā ar apsūdzībām par seksuālu uzmākšanos atlaists no viņa līdzdibinātās kinostudijas «The Weinstein Company». To filmu vidū, kuras producējusi «The Weinstein Company», ir arī «Karaļa runa» («The King's Speech») un «Atsvabinātais Džango» («Django Unchained»). Latvijā filmēts «The Weinstein Company» producētais BBC miniseriāls «Karš un miers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu