Džastins Bībers atradis jaunu mīlestību, šoreiz aktrises Paolas Pulinas veidolā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Divdesmit trīs gadus vecais dziedātājs Džastins Bībers sācis romantiskas attiecības ar seriāla «Ballers» zvaigzni Paolu Paulinu, kura ir trīs gadus vecāka par dziedātāju.

Pirmo reizi aktrise un dziedātājs kopā redzēti septembra beigās, slavenības pusdienojuši, pastaigājušies, apmeklējuši dievkalpojumu, jo Bīberam bijis būtiski iepazīstināt aktrisi ar savu priesteri, vēlāk pārītis devušies romantiskās vakariņās.

Pēc dažām dienām mākslinieki pieķerti vakariņojam un kopā dodamies uz aktrises mājvietu, no kuras dziedātājs izgājis tikai nākamajā dienā.

Džastina draugi uzskata, ka Bīberam beidzot ir palaimējies atrast sievieti, ar kuru viņam ir kopīgas intereses, garšo vienādi ēdieni, patīk līdzīgas izklaides un joki.

Bībers pavadījis laiku ar jauno draudzeni neatkarīgi no tā, ka Losandželosā tajā pašā laikā atradusies gan Kortnija Kardašjana, gan Sofija Riči, kuru sabiedrībā dziedātājam patīk apmeklēt naktsklubus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu