Dziedātāja Lady Gaga ieguvusi «Miss Gay America» titulu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Lady Gaga jau daudzus gadus atbalsta LGBT kopienas biedrus, viņa ir gan izveidojusi krīzes centru jauniešiem, kurus vecāki izdzinuši no mājām viņu seksuālās piederības dēļ, gan iesaistās dažādās sociālās akcijās, tāpēc nav brīnums, ka tieši viņa saņēmusi «Miss Gay America» apbalvojumu.

Pirms pāris dienām «Miss Gay America» rīkotājs publiskoja fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar mākslinieci mirklī, kad viņai pasniegts kronis un karalienes lente.

First we would like to wish @ladygaga the best as she recovers from an injury. On Sept 10 we presented Lady Gaga with a Miss Gay America crown, making her the first honorary Miss Gay America. We love Gaga for all she’s done for the LGBTQ community, especially our youth, so we thought this would be a great way to honor her for championing self-acceptance, diversity and the beauty in everyone’s mirror. Along with the crown, we made a donation to the @btwfoundation on behalf of the Miss Gay America organization. #ladygaga #joannetour #missgayamerica #excellence #bornthiswayfoundation #loveislove #lgbtq

A post shared by Michael Dutzer (@mdutzer) on

Vīrietis raksta, ka vēl dziedātājai pēc iesējas ātrāku izveseļošanos un ar prieku paziņo, ka tieši Lady Gaga ir pirmā persona, kura saņem «Miss Gay America» titulu.

Apbalvojums nav tikai kronis un lente, tas ir arī svinīgā vakara gaitā savāktā naudas summa mākslinieces labdarības fonda «Born this way» vajadzībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu