Frīdenbergs: ārstniecības iestādēs mani varēs redzēt arī nākamajos gados

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

TV raidījumu vadītājs, mūziķis Valters Frīdenbergs jau pavisam drīz iesoļos savos trīsdesmit. Pēdējā laikā sabiedrībā izskan vairākas versijas par to, kāpēc Valters šobrīd izskatās citādi nekā senāk. Kas par iemeslu viņa vizuālajām pārmaiņām?

«Šī ir manas privātās dzīves sadaļa, un to ļoti labprāt paturu sev. Lai paliek tās pāris lietas, kas ir tikai mana darīšana. Ja cilvēki grib par to domāt un izteikt savu viedokli, lūdzu, droši dariet to! Mani tas neietekmē. Un to iesaku jebkuram - klausieties, ko saka citi, taču kritiski izravējiet viedokļus, kas jāuztver par visiem 100 procentiem, no tiem, kas jālaiž garām,» izdevumā «Privātā Dzīve» izsakās Valters Frīdenbergs.

Uz jautājumu, kāpēc tad Valters ir nodzinis matus, viņš intervijā «PDz» atbild: «Protams, tas ir normāli. Kā jau nesen kādā žurnālā bija minēts - vasaras sākumā biju bez matiem, vasaras vidū - ar, un šobrīd atkal esmu bez matiem. Varbūt pēc pusgada atkal atlaidīšu ļoti garas pinkas un bārdu, jo mati man aug ātri. Uz komentāru, ka esmu manīts dažādās ārstniecības iestādēs, gan varu atbildēt - jā, es tur biju un mani šajās iestādēs noteikti varēs redzēt arī nākamajos gados - tik ilgi, cik būšu šajā pasaulē. Un es aicinu to darīt gan savus draugus, gan ikvienu cilvēku - regulāri pārbaudīt savu veselību. Arī tagad man uz rokas ir plāksterītis, jo šodien nodevu asins analīzes. Ja cilvēkam ir kāda kaite, labāk to atklāt ātrāk nekā tad, kad varbūt jau ir par vēlu. Protams, daudziem ir adatu bailes. Nevienam nepatīk, kad iejaucas mūsu ķermenī. Taču ticiet man - tas nav nekas traks.»

Vairāk lasi šīs nedēļas izdevumā «Privātā Dzīve».


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu