Mārklas bijušais vīrs izlēmis nopelnīt uz viņas un prinča Harija attiecību pamata

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Kamēr aktrise Megana Mārkla bauda attiecības ar princi Hariju, par kurām pāris sīkumus mums izdodas uzzināt no preses, zvaigznes bijušais vīrs izlēmis nopelnīt uz Mārklas romāna pamata.

Četrdesmit gadus vecais aktieris, producents Trevors Englesons, ar kuru Megana bija precējusies trīs gadus, sācis darbu pie sava jaunā seriāla, kura pamatā būs Mārklas un Harija attiecības.

Seriālā netiks izmantoti īstie vārdi, bet sižets, kurā galvenā varoņa mīļotā iepazīstas ar Anglijas princi un apprec karaliskās ģimenes pārstāvi, raksturo tieši prinča Harija-Meganas-Trevora attiecības.

Pagaidām nav zināms ne seriāla nosaukums, ne tas, kuri aktieri atveidos galvenos varoņus, bet projektā iesaistītas personas neslēpj, ka Trevors meklē pēc iespējas līdzīgus personāžus reālajiem tēliem.

Pēc šķiršanās no Trevora Megana saņēma no viņa finansiālo palīdzību, no kuras atteicās, kad publiski kļuva zināms par viņas un Harija attiecībām, tajā laikā aktrise arī beidza kontaktēties ar bijušo vīru.

Šobrīd princis Harijs devies uz Ameriku, kur paviesojies arī seriāla «Suits» filmēšanas laukumā un sajūsminājies par savas mīļotās darbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu