Dženifera Lopesa ziedo miljonu dolāru viesuļvētru izpostītajai Puertoriko

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (Jennifer Lopez) svētdien ziedojusi miljonu ASV dolāru palīdzībai viesuļvētru izpostītajai Puertoriko. Ņujorkā puertorikāņu ģimenē dzimusī Lopesa paziņoja, ka atbalsta Ņujorkas štata palīdzības kampaņu Puertoriko un ziedojusi naudu dažādām labdarības organizācijām.

Viņa sacīja, ka sadarbosies ar citām latīņamerikāņu izcelsmes zvaigznēm, lai palīdzētu vēl vairāk, norādot, ka viesuļvētra «Marija» bija stiprākā vētra, kas skārusi Puertoriko pēdējos 20 gados, un postījumi ir šausmīgi.

«Marija» laupīja dzīvību vismaz 33 cilvēkiem Puertoriko un Dominikānā, kur pirms tam plosījās viesuļvētra «Irma».

«Mums steidzami jāpievērš uzmanība un jāsniedz atbalsts Puertoriko un Karību reģionam,» uzsvēra Lopesa, kura pašreiz satiekas ar bijušo beisbolistu Aleksu Rodrigesu. Viņa piebilda, ka abi kopā ar Rodrigesu sadarbojas ar citiem sportistiem, lai noorganizētu divas lidmašīnu kravas ar palīdzību Puertoriko.

Arī Ņujorkā bāzētā aviokompānija «JetBlue» solījusi palīdzēt, nodrošinot kravu un cilvēku transportu.

Lopesa izraudzīta par priekšsēdētāju Ņujorkas štata iniciatīvai sniegt palīdzību Puertoriko. paredzēts izveidot sabiedrisko ziedojumu centrus, kurus uzraudzīs valdība, lai nepieļautu ļaunprātības palīdzības vākšanā un sadalē.

Ņujorkas štata gubernators Endrū Kuomo pagājušajā nedēļā apmeklēja Puertoriko, kurp nogādāja humāno palīdzību, tostarp 34 000 pudeļu ūdens un 9600 ēdienu porcijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu