Aina Poiša iekļūst avārijā dienu pēc mazdēla nākšanas pasaulē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Psihoterapeite Aina Poiša cietusi avārijā dienu pēc tam, kad piedzimis viņas mazdēls, kam dots vārds Jēkabs.

«Piedalījos dzemdībās, un man pat prātā neienāca, ka tur, kur atveras dzīvības vārti, vaļā stāv arī tie otri…[..] Ne es biju pārgalvīga, nekā. Ceļš bija slapjš, turklāt uz tā bija līdz galam nesatīrīta eļļa, kas šajā vietā bija palikusi pēc iepriekšējās avārijas. Šis ir karstais punkts, kurā avārijas notiek gana bieži,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja Poiša, piebilstot, ka ātrums nebija liels un par laimi viņai palīdzēja kāds no autobraucējiem, kurš bija avārijas liecinieks – vairāki apkārtesošie vien fotografējuši.

Autovadītāja ar 20 gadu stāžu atklāja, ka šī nav viņas pirmā avārija – kādā ziemā spēkrats saslīdēja, apdzenot kravas automašīnu. Par laimi arī toreiz negadījumā cietušo nebija.

Kā jau ziņots, pirmdienas, 11. septembra, rītā Poišas automašīna Latvijas galvaspilsētā cieta negadījumā. Kanāla «LNT» raidījums «Degpunktā» informēja, ka Poiša bija pie stūres, kad uz Brasas tilta uzbrauca uz vienas no tramvaja sliedēm un saslīdēja, kā rezultātā uztriecās uz gājēju ietves, pārlidoja tai pāri un palika karājamies tilta margās.

Psihoterapeite raidījumam skaidroja, ka negadījums radās slidenā bruģa dēļ, kas bija «kā ledus».

Avārijā tika pārsistas abas mašīnas priekšējās riepas, bet priekšējam atdurstienim nodarīti vien kosmētiski bojājumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu