Aktrise Hetere Loklīra pēc avārijas tikai divas dienas pavadījusi slimnīcā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Piecdesmit piecus gadus vecā aktrise Hetere Loklīra nav spējusi novaldīt savu «Porsche» markas automobili un iebrauksi grāvī, pēc avārijas slavenība nogādāta slimnīcā, kur uzturējusies divas dienas.

Ar sociālo tīklu palīdzību aktrise paziņojusi faniem, ka jau ir devusies uz mājām un, ievērojot miera režīmu, viss viņai būs kārtībā.

Policijas paziņojumā par avāriju teikts, ka negadījums noticis ap sešiem no rīta, kad aktrise nezināmu iemeslu dēļ nav spējusi novaldīt automašīnu un iegāzusies divus metrus dziļā grāvī.

Negadījuma mirklī zvaigzne nav bijusi alkohola vai narkotisko vielu ietekmē. Hetere četras reizes jau ārstējusies no narkotisko vielu atkarības, pēdējo reizi viņa labprātīgi devās uz klīniku šā gada janvārī.

Par avāriju sociālas tīklos paziņoja aktrises meita Ava, kura lūdza aizlūgt par viņas mammu, kura iekļuvusi avārijā un nu atrodas slimnīcā.

Vēlāk, jau esot mājās, pati Hetere pateikusies faniem par atbalstu, labiem vārdiem un vēlējumiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu