Ko kolekcionē pasaules mēroga zvaigznes?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Daudzi kolekcionē ceļojumu biļetes, skatu kartiņas, pastmarkas, apsveikumus jubilejās, magnētiņus, dažādas figūriņas, bet ko kolekcionē pasaules mēroga slavenības?

Aktrise Andželīna Džolija kolekcionē nažus un zobenus, dodoties uz dažādām pasaules malām, viņa vienmēr atved papildinājumus savai kolekcijai.

Dizainere Viktorija Bekhema aizraujas ar rokassomiņu kolekcionēšanu, turklāt to uzskata par lielisku naudas ieguldījumu. Zvaigznes kolekcijas vērtība ir aptuveni 3 miljoni dolāru.

Aktieris Džonijs Deps kolekcionē cepures, baložu skeletus, kā arī sikspārņu izbāzeņus.

Aktrise Nikola Kidmena aizraujas ar dažādu valstu un laika posmu monētu kolekcionēšanu.

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa rūpējas par savu ārējo veidolu, reizēm mīl eksperimentēt ar izskatu, tieši tāpēc viņa iegādājusies parūkas, viņas mājā ir īpaša istaba, kurā glabājas simtiem parūku.

Supermodele Klaudija Šīfere jau kopš bērnības aizrāvusies ar kukaiņu kolekcionēšanu, modele iemācījusies tos gan noķert, gan pareizi izkaltēt.

Aktrise Rīza Viterpsūna, kā jau sieviete, dievina skaistu apakšveļu, tāpēc īpaši nepārsteidz fakts, ka aktrise kolekcionē senu veļu.

Aktrise Penelope Krusa zina - garderobes izvietošanai nekad nebūs par daudz pakaramo, tieši tāpēc zvaigzne sākusi iegādāties pakaramos un drīz vien tas kļuvis par hobiju – atrast un iegādāties pēc iespējas dažādākus pakaramos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu