Kardašjana un Vests iztērējuši 1,5 miljonus, lai nodrošinātu surogātmātei drošību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Nesen kļuva zināms, ka realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta trešais bērns pasaulē nāks 2018.gada janvārī un to iznēsās surogātmāte, kā nekā ārsti aizlieguši Kimai vēl kaut reizi kļūt grūtai. Pāris nodrošina sievietei labāko ēdienu, procedūras un, protams, drošības apstākļus.

Mīlnieki nav ļāvuši surogātmātei palikt dzīvot viņas mājvietā, bet uz grūtniecības laiku noīrējuši viņas vajadzībām māju netālu no Losandželosas.

Mājā ir viss nepieciešamais, lai surogātmāte justos labi, tiek piegādāts labākais ēdiens, mājā pieejami labākie kopšanas līdzekļi, apģērbs, privātais šoferis, kurš nogādā sievieti uz dažādām procedūrām, un, protams, sešu cilvēku apsardze, kura strādā maiņās.

Lai nodrošinātu tādu komfortu, pāris šķīrušies no 1,5 miljoniem dolāru.

Par slavenību meitiņas iznēsāšanu sieviete kopumā saņems 113 tūkstošus dolāru, no kuriem 68 tūkstošus viņa jau saņēmusi uzreiz, kad parakstījusi vienošanos.

Grūtniecības laikā surogātmāte katru mēnesi saņem arī 4500 dolārus, bet, tā kā viņai viss tiek nodrošināts, nav nepieciešamības tērēt ne centa.

Sievietei aizliegts smēķēt, lietot alkoholu, ēst jēlu zivi un gaļu, krāsot matus, izmantot saunu, kā arī būt jebkādā kontaktā ar kaķiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu