Modele Miranda Kera pastāsta par ģimenes dzīvi ar miljonāru Evanu Špīgelu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Jūlijā «Victoria`s Secret» eņģelis Miranda Kera apprecēja aplikācijas «SnapChat» dibinātāju, miljonāru Evanu Špīgelu. Atklātā intervijā izdevumam «The Edit» Miranda pastāstījusi, kā vīrs mainījis dzīvi un kāpēc viņa vairāk gandrīz nekad nedarbojas kā modele.

Kera atklājusi, ka vīrs jautājis, kāpēc viņa tērē savu enerģiju, skaistumu citu kompāniju labā, ja var izveidot savu un tērēt laiku, prāta spējas, skaistumu savā pašas labā.

Špīgels ieteicis Kerai riskēt, un viņa apdomājot piekritusi vīram, kā nekā par modeli strādājusi jau divdesmit gadus un nu darbs nav prioritāte, pirms pieņem kādu piedāvājumu, viņa apdomā, kā tas ietekmēs ģimenes dzīvi un viņas ieceres kā uzņēmējai.

Vīra mudināta, Miranda velta laiku kosmētikas zīmola «Kora» attīstībai un priecājas par saviem panākumiem.

Par veiksmīgas ģimenes noslēpumu Miranda nosauc prasmi būt vājai, sievišķīgai, jo tieši to viņai mācījusi vecmāmiņa, ka vīrieši mīl ar acīm, tāpēc Kera vīru vienmēr mājās sagaida, tērpusies sarkanā kleitā, iededz sveces, pagatavo vakariņas un ir sievišķīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu