Jaunupu dēliņš gada vecumā apmeklējis vairāk izstāžu nekā daudzi dzīves laikā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Politiķa Edgara Jaunupa un fonda «Mākslai vajag telpu» vadītājas Katrīnas Jaunupes dēliņš Karls ir tikai gadu vecs, bet jau paspējis apmeklēt trīsdesmit izstādes. Mēneša laikā mazais puisēns tiek ņemts līdzi uz vismaz četrām izstādēm.

Katrīna izdevumam «Vakara ziņas» neslēpj, ka Karls jau ar visiem mākslas cilvēkiem sadraudzējies un ir kompānijas dvēsele, ko puisēns mantojis no sava vectētiņa Kārļa Leiškalna, kurš vienmēr prot būt atvērts, ar visiem parunājas un pajoko.

A post shared by edgars jaunups (@jaunups) on

Toties mīlestību uz mākslu, kā nekā Karls ar lielām acīm vienmēr vēro mākslas darbus, viņš mantojis no Katrīnas ģimenes, kā nekā mazā krustmāte Dārta, kura ir viņa mammas māsa, ir gleznotāja.

A post shared by edgars jaunups (@jaunups) on

Lepnais vectētiņš ar mazdēlu saprotas lieliski, tāpēc, kad pārim vajag laiku, ko pavadīt kopā, vectētiņš labprāt pavada laiku mazdēla sabiedrībā. Toties Karls par to ir sajūsmā, jo vectētiņš zina, kā likt aizmirst zobu nākšanas problēmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu