Jānis Strēlnieks starp treniņiem un spēlēm paspējis iemācīties nomainīt meitai pamperus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības spēlētājs Jānis Strēlnieks 1.septembrī kļuva divdesmit astoņus gadus vecs, kā arī viņa meitiņa Emma nosvinēja mēneša jubileju, diemžēl tētis šajā dienā nebija mājās, jo Stambulā aizstāvēja Latvijas godu basketbola spēlē.

Izdevumam «Privātā Dzīve» sportists neslēpj, ka starp treniņiem, cik vien spējis, centās palīdzēt mīļotajai meitiņas auklēšanā un pat cēlies augšā naktīs.

Bez vārdiem ❤️

A post shared by Jānis Strēlnieks (@jstrelnieks) on

Sportists, kad vien bijusi nepieciešamība, devies uz veikalu, iemācījies nomainīt pamperu un pat uz īsu mirkli palicis ar jaundzimušo mājās viens.

Arī Jāņa un viņa mīļotās sievietes mīlulis, trīs gadus vecais bīglu šķirnes suns Zevs jau apradis ar jauno ģimenes locekli, kā nekā viņu jau laicīgi radināja pie pārmaiņām.

Divi laimīgi un viens nelaimīgs ?? Paldies @miks_sheels par mirkļu ķeršanu :))

A post shared by Jānis Strēlnieks (@jstrelnieks) on

Kamēr māmiņa ar meitiņu vēl bijušas slimnīcā, Jānis nesis mājās Emmas drēbītes un devis Zevam apošņāt. Sākumā Zevs ieturējis mazu distanci, nu jau ar katru dienu mazajai nāk tuvāk un tuvāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu