Valērijs Maligins mēģinājis nogalināt sievu? Tiesa aizliedz uzņēmējam tuvoties Elīnai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daina Geidmane

Bieži vien viens no slavenākajiem, visvairāk aprunātākajiem Latvijas pāriem uzņēmējs Valērijs Maligins un viņa sieva, māksliniece Elīna Maligina uzturas Vīnē, kur bauda kultūras dzīvi. Šoreiz brauciens uz Vīni izvērties par īstu traģēdiju, kura izjaukusi pāra, no malas skatoties, laimīgo laulību.

Informāciju par incidentu Vīnē dzīves stila portālam «Sejas» pastāstījusi kāda pārim pietuvināta persona, atklājot, ka vienā no šādiem romantikas pilniem vakariem uzņēmējs piekāvis sievu.

Policija izskata abu liecības, notikuma vietu, videoierakstus, un beigu beigās likuma sargi atzinuši Elīnu par upuri šajā briesmīgajā notikumā. Austrijas tiesa izrakstījusi aizliegumu, kas neļauj Valērijam tuvoties Elīnai.

Teju uzreiz pēc incidenta Maligins pametis Vīni un atgriezies Latvijā, kā nekā Vīnes likumdošana ir ļoti stingra un šādi uzbrukumi saņem bargus sodus, toties Latvijā miljonāram ir zināma ietekme un draugi dažādās valsts mērogam nozīmīgās sfērās.

«Tā visa ir patiesība. Tas ir kaut kas briesmīgs, tam grūti noticēt, neatzīstu šādu lietu ķidāšanu presē, jo presē rakstītajam bieži vien ar patiesību nav nekāda sakara. Tiem, kas par mani uztraucas, varu teikt, ka nu ar manu fizisko veselību viss ir kārtībā, vairāk par savu dzīvību nebaidos. Emocionāli esmu spēcīga personība un tikšu pāri šim nodarījumam, šai nodevībai. Nekādi citi komentāri no manas puses nesekos,» lakoniski nosaka Elīna, pārtraucot sarunu.

Pārim pietuvinātā persona arī atklāj, ka pagājušajā gadā Elīna ar Valēriju mēnesi atradušies Šveicē, jo uzņēmējs ārstējies vienā no dārgākajām valsts psihiatriskajām klīnikām. To pierādot gan vīrieša neesamība savā darba vietā, gan Elīnas aplikācijas «Instagram» konts, kurā publiskotas fotogrāfijas vietās, kas atrodas netālu no klīnikas.

Tāpat uzņēmēju vidē klejo baumas, ka Valērijs ir biežs Stradiņa slimnīcas toksikoloģijas intensīvās nodaļas viesis, jo cieš no alkoholisma, kuru nekādi nespēj uzveikt.

Aprīlī uzņēmējs padarīja savu sievu par uzņēmuma «Silvanols» valdes priekšsēdētāju, vai nepatīkamais notikums liks Valērijam mainīt savas domas par sievas piemērotību amatam? Vai privātā dzīve ietekmēs darba attiecības?

Izlasot rakstu, savu komentāru dzīvesstila portālam «Sejas» sniedza arī Valērijs Maligins sakot, ka nekad nav sitis Elīnu, un kriminālprocess pret viņu Austrijā nav uzsākts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu