Andželīna Džolija par šķiršanos: Es nebaudu šķiršanās procesā iegūto brīvību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ne vienmēr pāri izšķiroties saņem to, ko vēlas. Daudzi priecājas par brīvību un iespēju darīt visu, ko vēlas, bet ir tādi, kuriem šī jauniegūtā brīvība nav vajadzīga. Aktrise Andželīna Džolija intervijā paziņoja, ka nevienu mirkli šķiršanās procesa laikā nav izjutusi baudu saistībā ar jauniegūto brīvību.

Andželīna Džolija paziņojusi, ka būt šķiršanās procesā ir grūti, viņa nepriecājas par jauniegūto brīvību, jo nevienu mirkli nav vēlējusies būt bez otrās pusītes.

Aktrise vienmēr gribējusi saviem bērniem dāvāt ģimeni, kurā ir gan mamma, gan tētis, un neveiksmi laulībā uzskata par ko traģisku, ne vienkārši neveiksmi.

Džolija neslēpj, ka smaids, ko viņas atbalstītāji pēdējā gada laikā redz viņas sejā, ir mākslīgs, gads bijis ļoti grūts, turklāt nu viņa saskaras ar jaunām veselības problēmām, kuras plāno tuvākajā laikā atrisināt.

Slavenais pāris 2016.gada septembrī paziņoja par šķiršanos, tiesa gada laikā vēl nav spējusi izšķirt bijušos mīlniekus, jo viņi nespēj vienoties par sešu bērnu aizbildniecību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu