Pirmklasnieku sumināšana Tērvetē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Jau šīs nedēļas nogalē mainās kalendārie mēneši, beidzas vasaras brīvlaiks un sākas skolas gaitas, kad mācības pirmajā klasē sāks arī paši mazākie. Tradicionāli 1.septembrī Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē un parka sadarbības partneri suminās pirmklasniekus, sarūpējot dažādus pārsteigumus.

Lai svinētu pirmo Zinību dienu, pirmklasnieki parkā tiks sagaidīti ar īpašu kaklarotu, kas atvērs durvis piedzīvojumam pasaku mežā. LVM dabas parks Tērvetē pirmklasniekiem dāvinās brīvbiļeti dabas parka un koka skatu torņa apmeklējumam un vienas pieturas braucienu ar Pasaku bānīti.

Arī Tērvetes tauriņu tropu māja gaidīs mazos pirmklasniekus ar brīvbiļeti, lai krāsojas košs, aizraujošs un panākumiem bagāts pirmais skolas gads. Savukārt dabas parkā Tērvetē izvietotajās trīs kafejnīcās «Mammadaba», «Rūķu bodīte» un «Lutauša galds» mazie pirmklasnieki tiks sveikti ar garšīgiem brīnumiem. Drosmīgākos pirmklasniekus pārbaudīt savus spēkus aicinās Laimīgās zemes gaisa takas, dāvājot brīvbiļeti parka īpašajiem viesiem mazajā virvju un koka konstrukciju takā.

Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē ir ģimenei ar bērniem draudzīgākā vieta, piedāvājot izziņas un aktīvās atpūtas iespējas dabā. LVM dabas parks Tērvetē vēl veiksmi un izdošanos jaunajā mācību gadā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu