Skatuves darbiniece iesūdzējusi tiesā dziedātāju Keitiju Periju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Keitija Perija iekļuvusi kārtējā skandālā, šoreiz saistībā ar savu koncerta tūri «Prismatic world tour». Dekorāciju veidotāja cietusi darba procesa laikā un tāpēc iesūdzējusi tiesā Keitiju Periju.

Dekorāciju meistare Kristīne Fiša tiesas dokumentos saka, ka, nostiprinot dekorācijas vienā no paredzētajām koncertu vietām, noticis negadījums, kurā viņa zaudējusi kājas īkšķi.

Incidents noticis jau 2014.gadā, bet tikai tagad dekorāciju meistare izlēmusi par labu tiesu darbiem.

Kristīne tiesā iesniegtajos dokumentos stāsta, ka viņai palūgts mainīt dekorāciju izvietojuma vietu un, pārbīdot dekorācijas, tās saspiedušas viņas labās kājas īkšķi.

Tā kā līdz koncertam bijis maz laika, medicīnisko palīdzību neviens viņai nesniedza, bet ieteica ātri pabeigt darbu, citādi viņa to zaudēs.

Vēlāk mākslinieci slimnīcā nogādājusi viņas draudzene, bet iekaisuma dēļ pēc pāris mēnešiem sieviete zaudējusi pirkstu.

Fiša neatklāj, cik lielu summu vēlas iegūt no Keitijas Perijas, bet slavenībai nāksies atbildēt par medicīniskās palīdzības nenodrošināšanu darbiniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu