Vīkandere pilnīgi kaila jaunajā filmas «Tulpju drudzis» rullītī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

«Oskarotā» zviedru aktrise Alīsija Vīkandere (Alicia Vikander) jau pavisam drīz būs redzama uz lielā ekrāna filmā «Tulpju drudzis» («Tulip Fever»), kas vēsta par 17. gadsimta Amsterdamu. Kā liecina šonedēļ publicētais jaunākais filmas rullītis, daiļā zviedriete būs redzama vairākās pikantās seksa ainās.

28 gadus vecā Vīkandere publicētajos kadros redzama kaislīgās mīlas ainās ar aktieri Deinu Dehānu (Dane DeHaan). Filmas darbība norisinās 17. gadsimta 30. gados, laikā, kad Amsterdamu pārņēmis tulpju sīpolu tirdzniecības drudzis jeb tā sauktā «tulpju mānija», kas kas mainīja valsts likteni un priekšstatus par vērtspapīriem. Cerībā nodrošināt sev kopīgu nākotni abi mīlnieki nolemj investēt riskantajā tulpju tirgū.

Foto: Kadrs no filmas

Romantiskā drāma «Tulpju drudzis» ir stāsts par jaunas precētas sievietes Sofijas kaislīgu mīlas dēku ar mākslinieku Janu van Lusu, kurš nolīgts uzgleznot viņas portretu.

Filma balstās uz Deboras Mohagas romāna motīviem (grāmata lasāma arī latviski).

Romāna centrā ir bijusī mūķene Sofija, kura apprecējusies ar bagāto tirgotāju Korneliusu Sendvurtu. Nolīdzis jauno mākslinieku Janu van Lusu, lai viņš iemūžina pāri gleznā, Korneliuss nenojauš, ka algo vīrieti, kurš uzliks viņam ragus.

Latvijā filma uz lielā ekrāna jau septembrī.

Vēl filmā būs redzami tādi aktieri kā Kristofs Valcs, Džudija Denča, Kara Delavinja un Zeks Galifinakiss.

www.forumcinemas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu