Kailija Dženere apstiprina, ka viņai ir jaunas attiecības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Jaunajā realitātes šova «Life of Kylie» sērijā Kailija Dženere pavēstījusi faniem, ka pēc šķiršanās no repera Tygas nu vairs nebauda brīvas sievietes statusu, bet ir izveidojusi jaunas attiecības.

Šova jaunajā sērijā Kailija atklāj savu lielāko sapni – dzīvošanu fermā, tas ir vienīgais veids, ko zvaigzne redz, kas palīdzētu viņai izbēgt no lielpilsētas spožās dzīves un iemantot mieru.

Kailija vēlas audzēt vistas, dzīvniekus, izveidot ģimeni un baudīt mierīgu, bet laimīgu dzīvi tālu prom no dažādiem šoviem, šovbiznsa ballītēm, būt vienkārši parasta sieviete, ne zvaigzne.

Realitātes šovu zvaigzne jau apskatījusi vairākas fermas, bet sapratusi, ka nav īstais laiks, kad viņai pamest Losandželosas dzīvi.

Runājot par attiecībām, Kailija neslēpj, ka grūtākais attiecībās ir fakts, ka visa pasaule seko līdzi viņas mīlas dzīvei, un nereti viņai ir tāda sajūta, ka viņa ir attiecībās ar visu pasauli, ne tikai mīļoto cilvēku.

Filmējoties jaunajā šova sērijā, Dženere saņēmusi ziņu un to komentējusi, sakot, ka cer, ka viņas jaunās attiecības ir īstas, ka viņas mīļotais ir apsēsts ar viņu, ne vienkārši uz mirkli aizrāvies.

Vairāk neko jaunā sieviete nekomentēja vien noslēpumaini smaidīja.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu