Interjera dizainere iesūdzējusi tiesā Andželīnu Džoliju un Bredu Pitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pavisam drīz aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits var nonākt tiesas zālē, bet nebūt ne saistītā ar šķiršanās lietu. Interjera dizainere Odile Sudāna iesūdzējusi slaveno pāri tiesā, jo tie atsakās atzīt viņu par autoru sava Francijas īpašuma apgaismošanas projektā.

Jau aprīlī tiesa izskatīja prasību un lēma par labu dizainerei, liekot zvaigznēm izmaksāt 565 tūkstošus dolāru, no kuriem vairums bijuši morālās kompensācijas izdevumi.

Nu dizainere vēlas jaunu tiesas prāvu, jo tā arī nav tikusi atzīta par apgaismošanas projekta idejas autori, bet par to tiek dēvēts viens no viņas bijušajiem darbiniekiem.

Tāpat, vadoties pēc dokumentiem, aktieri atsakās apmaksāt projekta realizāciju, bet vairāku miljonu lielais parāds neļauj Sudānas uzņēmumam pilnvērtīgi darboties.

Starp dizaineri un aktieriem nav parakstīts līgums, bet viņa katru mēnesi izrakstījusi pārim rēķinu, kuru tie apmaksājuši, līdz nezināmu iemeslu dēļ beiguši segt izdevumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu