Ielūkojies šova «X Faktors» pirmajā filmēšanas dienā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Pirmdien, 14. augustā, sākās «TV3» dziedošo talantu šova «X Faktors» filmēšana – pats raidījums televizoru ekrānos parādīsies tikai rudenī.

Kā jau ziņots, ir zināms šova žūrijas sastāvs – dziedātājus un mūziķus vērtēs multi-instrumentālists un mūzikas producents Reinis Sējāns kopā ar grupas «Prāta vētra» ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāju Aiju Auškāpu un mūziķi, dziedātāju un trombonistu Intaru Busuli.

«X Faktors» ir jauno dziedošo talantu šovs, kura mērķis ir attīstīt jaunus dziedošos talantus. Skatītājiem tā ir muzikāla izklaide un iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem – pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā attīstīt sevi un iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai. Pasaules pieredze rāda, ka «X Faktora» dalībnieki pēc šova gūst panākumus un viņu dziesmas nokļūst topu virsotnēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu