Aizkustinoši: Dreģi vārdadienā sveic divas simtgadnieces

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Priednieks

Piektdien, 11.augustā, kad dziesmu spēle «Tobāgo!» viesojās Kandavā, pēc izrādes tika svinēta brīnišķīgās aktrises Olgas Dreģes vārdadiena. Uz šo izrādi bija ieradušās arī divas šā gada simtgadnieces.

«Šīs divas dienas Kandavā un Bauskā bija tik dažādas, un katra atnesa savu brīnumu.

105 gadus vecās Jūlijas vestais medus pods, puķes un īpaši man rakstītie vārdi, kā arī 104 gadus vecās Martas apsveikums bija kaut kas īpašs.

Savukārt uz Bauskas izrādi mani sveikt bija ieradušies mani radi, un mana māsa atveda pašas cepto torti ar vasaras ogām un kazas sieru, ko visi slavēja... Ir grūti aprakstīt savas sajūtas, tostarp arī negaisu Bauskā - pēdējās dziesmas laikā, kad varavīksne sniedzās no Mūsas līdz Mēmelei...» savas izjūtas apraksta aktrise, piebilstot - viņu, tāpat kā pārējos aktierus, ļoti patīkami pārsteidz un aizkustina skatītāju augošā sajūsma par šīs vasaras iestudējumu. «Kandavā visi saņēmām puķes un dāvanas, un skatītāji reizi no reizes izrādes beigās ceļas kājās... Mēs esam laimīgi, aplaimoti un pat mazliet apdulluši no tā visa. Tik skaista vasara tiešām sen nav piedzīvota! Tādēļ šajās dienās, viesojoties Aglonā, palūgšos Dievmāti, lai arī turpmāk mums klātos tikpat labi un lai veiksme mūs pavadītu arī atlikušajās izrādēs!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu