Kailija Dženere pamet ģimenes realitātes šovu un prezentē savējo!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Redzot, ka ģimenes realitātes šovam arvien krītas reitingi, realitātes šovu zvaigzne Kailija Dženere prezentējusi pati savu realitātes šovu. Šovam dots nosaukums «Kailijas dzīve», un tas parāda slavenības sarežģīto ikdienu.

Par Kailijas lieliskajiem jaunumiem pasaulei paziņoja viņas māsa Kima Kardašjana, publiskojot kopbildi ar Kailiju un sakot, ka lepojas ar viņu un vēl veiksmi māsas jaunajam realitātes šovam.

So proud of my little sis @kyliejenner She has her own show!!!! Tune in tonight on E!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Tieši Kailija ir tā māsa, par kuras sāncensību ar Kimu Kardašjanu mēdz mēļot prese, turklāt jaunākās ģimenes pārstāves sekotāju skaits sociālajos tīklos turpina pieaugt, kamēr Kimas sekotāju loks īpaši nepalielinās.

Pirmajā šova sērijā Kailija stāsta, cik grūti viņai bija samierināties ar pēkšņo popularitāti un vēlmi reizi pa reizei padzīvot parastu cilvēku dzīvi, iziet no mājas ikdienas apģērbā, bez paparaci klātbūtnes un netikt atpazītai.

Kailija arī neslēpj, ka viņai reizēm joprojām ir ļoti grūti samierināties ar popularitāti un tās sekām, kamēr viņas māsa Kima ir piedzimusi, lai būtu populāra, un bauda katru momentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu