Vai aktiera Bena Afleka jaunā mīļotā ir bērna gaidībās?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Par aktiera Bena Afleka un producentes Lindsijas Šukusas attiecībām kļuva zināms pirms nepilna mēneša. Ārzemju prese raksta, ka pāris beidza slēpt attiecības, jo Lindsija gaida bērnu un viņi nevēlas, lai vēlāk šī tēma kļūtu par ažiotāžu un radītu topošajai mātei stresu.

Par spīti runām par grūtniecību pārīti vairākkārt redzējuši alkohola veikalos iegādājamies šampanieti un viskiju, kas atkal liek domāt, ka aktieris, kurš tik tikko ārstējies no alkoholisma, atgriezies ierastajās sliedēs un zaudējis grūtajā cīņā jau trešo reizi.

Nav zināms, vai Afleks dzēris alkoholu vienatnē, vai Lindsija piedalījušies šajā izklaidē, vai varbūt pāris iegādājušies stipros dzērienus pirms došanās uz viesībām kā dāvanu.

Tik daudz baumu un nevienas atbildes, tā turpinoties, pavisam drīz pārim būs jākomentē gan baumas par mazuli, gan alkohola lietošanu.

Aktiera draugi presei izpļāpājušies, ka Bens un Lindsija ir kopā jau četrus gadus, tieši viņu romāns kalpojis par iemeslu tam, ka aktrise Dženifera Gārnere iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu