Modele Diāna Kubasova: «Šobrīd sevis uzturēšana formā prasa lielu darbu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Viena no skaistākajām Latvijas slavenībām, modele, skaistumkonkursu karaliene Diāna Kubasova šogad ieguva «Miss Eiropa 2017» titulu un kļuva par Eiropas skaistāko sievieti. Diāna izdevumam «Vakara ziņas» atklāj, ka uzskatījusi, ka ir par vecu skaistumkonkursiem, kā nekā viņai ir jau divdesmit septiņi gadi, bet konkursos piedalās jaunietes sākot jau no piecpadsmit gadu vecuma.

Diāna izdevumam atklāj, ka apbrīno aktrisi Evu Longoriju, vienmēr skatījusies filmas un seriālus ar Evas piedalīšanos un uzskata to par savu elku, sievieti, kuru apbrīnot. Diānai bija tas gods redzēt slavenību īpašajā «L`Oreal» fotosesijā, kura norisinājās Kannu kinofestivāla laikā, un novērot, ka pasaules zvaigzne ļoti atšķiras uz citu zīmola modeļu fona, jo ir maza auguma un viņas ķermeņa uzbūve ir formīgāka, kā citām modelēm.

Contemporary Geisha ??? Photo: @annashenphoto Makeup: @kristianathe

A post shared by MISS EUROPE 2017 (@dianakubasova) on

Runājot par skaistumkonkursiem Kubasova atklāj, ka tajos, atšķirībā no modes industrijas, ir jāstrādā ar cilvēkiem, jāiesaistās labdarības organizāciju aktivitātēs, jāuztur sevi formā - gan garīgi, gan fiziski. Diānai nepatīk vienmuļi sporta veidi, tāpēc viņa izvēlas boksu, tas ir veids kā uzturēt sevi formā un interesanti pavadīt laiku.

Bokss palīdz skaistulei izlādēties un atbrīvoties no negatīvajām emocijām, gluži kā psihoterapijas nodarbībā. Pēc boksēšanās skaistuma karaliene izjūt mieru un ir saskaņā ar sevi.

Diāna priecājas, ka dzīvē nav bijušas situācijas, kad jāizmanto boksa iemaņas, lai atrisinātu konfliktus. Turklāt, sieviete uzskata, ka ar savām prasmēm nevarētu aizstāvēties, tomēr, tās nostiprina spēku un ātrumu.

I can't just stress enough, how important is nature and fresh air for our health! ? We tell our kids to go out and spend at least several hours every day playing outside, but what do we - smart and educated grown ups do? ??‍♀️We spend 8 hours working and the next 8 hours running errands, cleaning, cooking and watching TV. I have to constantly remind myself, to go out, breathe, enjoy the nature, othervise at the end of the week I find myself totally worn out. ??‍♀️ Then I take a long walk on the beach or in the forest - and the nature does its magic and heals me again! ? ?Is nature and fresh air important to you? Or are you a city person and get your energy from another sources? ? /Kur Tu smelies enerģiju? ✨

A post shared by MISS EUROPE 2017 (@dianakubasova) on

Modele ir arī mācījusies aizsardzības paņēmienus, tie nelīdzinās boksam, bet tuvcīņai, kas ir pavisam atšķirīgs cīņas veids.

Diāna uzskata, ka ikvienai sievietei būtu jāzina pašaizsardzības paņēmieni, jo teju visām daiļā dzimuma būtnēm ir bail no tumšām un klusām ieliņām, un uzbrukuma gadījumā šie paņēmieni palīdzētu kaut aizmukt, ja ne ko vairāk.

Runājot par skaistuma konkursiem Diāna neslēpj, ka divdesmit septiņi gadi ir nopietns vecums gan skaistumkonkursos, gan modes industrijā, jo šajās sfērās panākumus gūst jaunietes sākot jau no piecpadsmit gadu vecuma.

Par spīti vecumam Diāna pieņēma uzaicinājumu un piedalījās «Miss Eiropa» konkursā, jo apzinājās, ka vēlāk būs jau par vēlu.

Modele neslēpj, ka šobrīd sevis uzturēšana formā prasa lielu darbu, jo vairāk nav tik laba vielmaiņa kā astoņpadsmit gadu vecumā, kad varēja apēst kaut pusi no tortes «Cielaviņa» un nepieņemties svarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu