«Dvīnes» sākušas apmeklēt sporta zāli un «selfijā» izrāda savus vēdera muskuļus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

2.augusta pēcpusdienā duets «Dvīnes» publiskojušas pirmo «selfju» no sporta zāles apmeklējuma, tādā veidā parādot atbalstītājiem, ka perfektu formu dēļ viņas ir gatavas arī pasvīst sporta zālē.

Dvīņumāsas Ana un Katrīne fotogrāfiju publiskojušās dueta «Dvīnes» oficiālajā portāla «Facebook» kontā, rakstot, ka nekad nebūtu domājušas, ka viņām būs «selfijs» no sporta zāles, bet te nu tas ir!

Foto: Facebook

Fotogrāfijā, kuru publiskojušās māsas, redzams, ka tā nav tapusi pirmajā dienā sporta zālē, dziedātājām bija nosliece uz korpulentām formām, bet nu viņas, pateicoties veselīgam dzīvesveidam, ir notievējušas un ieguvušas vēdera muskuļus.

Pirms divām nedēļām viena no māsām - Ana Drozdoviča, apprecēja savu ilggadējo draugu, hokejistu Kristeru Gudļevski, toties otra māsa - Katrīne Drozdoviča jau pirms gada apprecējās ar mīļoto vīrieti Edgaru Dīķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu