Dziedātāja Antra Stafecka beidzot bauda vasaru un atpūšas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Izdevums «Vakara Ziņas» raksta, ka dziedātāja Antra Stafecka šajā vasara spēj atrast laiku, lai atpūstos. Stafecka paspējusi pat doties divu dienu izbraucienā ar laivu pa Gauju.

Izdevumam Antra stāsta, ka šovasar beidzot atpūšas, pēdējos gados Stafeckai vasaras bijušas pārbāztas ar darbiem – festivāliem, konkursiem, koncertiem, projektiem un nav bijis laika atpūtai, toties šogad viņa bauda siltos vasaras momentus.

Viens no pēdējiem skaistajiem vasaras momentiem, kuru baudījusi Antra, ir divu dienu ilga laivošana un makšķerēšana Gaujā, nakšņošana kempingā.

Tas bijis kas lielisks, jo Stafecka jau nespēja atcerēties, ko nozīmē vasara un nakšņošana teltī, tas viss nu sniegs enerģiju rudenim un koncertiem.

Šī ir arī pirmā vasara, kad Antra bauda savu jauno statusu pēc šķiršanās no vīra, savu bērnu tēva, dziedātāja priecājas, ka ir brīva no pagātnes un šobrīd ir laiks, kad viņa jūtas ļoti laimīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu