Foto: Rīgā aizvadīta ekstrēmā drifta karaļu ballīte

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

27.jūlijā Drifta hallē notika īpaša ballīte, kurā tikās Rīgas labākie drifteri un to atbalstītāji. Ātruma mīļiem paredzētajā ballītē viesi braukāja ar kvadaracikliem, drifta tricikliem un baudīja īpašus auto braukšanas demonstrējumus.

Vakara sākumā viesus izklaidēja Dj Monstas spēlētā mūzika, kas motivēja ne vienu vien doties drifta vai kvadraciklu trasē un baudīt ātrumu, vēlāk viesu labsajūtai par godu spēlēja Ozo jeb Kristaps Čimbars, Lawrence Ap un vakara galvenais mākslinieks reperis Edavārdi.

Iestājoties krēslai, daudzi viesi jau sadūšojās un devās dejot pie skatuves ierīkotajā deju placī, un ar savu enerģiju, klātbūtni, iesaistīšanos priecēja skatuves māksliniekus.

Tie, kas nevēlējās dejot un baudīt mūziku, varēja iekštelpās spēlēt galda spēles, iespēju spēlēt novusu izmantoja liela daļa viesu.

Vakara nagla bija Rīgas labāko drifteru paraugdemonstrējumi, kuri raisīja ovācijas un adrenalīna «eksploziju» ikvienā apmeklētājā!

Ballīte turpinājās līdz pat rīta gaismai!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu