Andželīna Džolija uzveikusi Bella paralīzi, slimību, kas paralizē daļu no sejas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Deviņus mēnešus pēc skaļi izskanējušās šķiršanās no amerikāņu aktiera Breda Pita aktrise Andželīna Džolija ekskluzīvā intervijā izdevumam «Vanity Fair» atklāti pastāstījusi par savu dzīvi, to, ka cietusi no Bella paralīzes - slimības, kas paralīzē daļu no sejas.

Satraucošie notikumi pēdējā gada laikā ir būtiski ietekmējuši Džoliju, kura intervijā atklājās par nemitīgi augsto asinsspiedienu un saslimšanu ar Bella paralīzi, kas izraisa muskuļu vājumu.

«Dažreiz sievietes ģimenēs pašas sevi atstāj pēdējā vietā,» viņa sacīja. «Līdz brīdim, kadtas sāk atspoguļoties viņas pašas veselībā.»

Pēc Bella paralīzes diagnozes Džolija izgāja akupunktūras ārstēšanās kursu un šobrīd no slimības pilnībā izārstējusies.

Atgādinām, ka Andželīna Džolija un Breds Pits izšķīrās 2016. gada septembrī. Laulības šķiršanas dokumenti tika iesniegti neilgi pēc tam. Aktrise tiesas dokumentos norādīja, ka vēlas pilnu aizbildniecību pār bērniem.

Džolijai līdz šim vairākkārt bijušas dažādas veselības problēmas. 2015. gada pavasarī viņa atklāti paziņojusi, ka pārcietusi nopietnu operāciju, lai samazinātu iespēju saslimt ar vēzi. Aktrisei tika izgrieztas olnīcas un olvadi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu