Beidzot Kaspars Kambala var apprecēt savu mīļoto Zani

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», beidzot basketbola zvaigzne Kaspars Kambala var piepildīt savu sapni un apprecēt savu mīļoto sievieti Zani. Vīrietis ir izšķīris savu iepriekšējo laulību!

Izrādās, paejot laikam, Kaspara bijusī sieva Tifānija Ronda nokārtojusi šķiršanās dokumentus, kuri personīgu iemeslu dēļ gadiem nebija nokārtoti.

Tifānija telefonsarunā apstiprinājusi, ka turpat Amerikā parakstīti dokumenti, viņa dod svētību bijušā mīļotā jaunajai laulībai un piebilst, ka viņi ir palikuši labi draugi.

Par savu privāto dzīvi sieviete nav vēlējusies runāt, vien pateikusi, ka viss viņai ir kārtībā.

Kaspars un Tifānija iepazinās 2008.gadā, bet jau pēc gada viņus piemeklēja lielākā traģēdija, kāda var piemeklēt jaunos vecākus, – viņu bērna nāve. Mazulīte mira no zīdaiņu pēkšņās nāves sindroma.

Gadu vēlāk pāris cieta autoavārijā, bet, par laimi, paši smagas traumas neguva, par spīti nelaimēm 2011.gadā viņi apprecējās, bet diemžēl nespēja uzturēt savu mīlestību, Kasparam bijuši citi plāni, bet Tifānija vēlējusies būt kopā ar dēlu Taileru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu