Daiļā Lelde Dreimane pievienosies seriālam «Viņas melo labāk»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Dailes teātra aktris Lelde Dreimane šo vasaru pavada nevis laiski sauļojoties kādā kūrortā, bet filmējoties pašmāju seriālā «Viņas melo labāk».

«Atveidoju Ketiju Šmakovu. Mans tēvs ir Fēlikss Šmakovs, ko spēlē Juris Bartkevičs. Televīzijas ekrānos mēs esam ģimene, kurā ir notikusi Liela traģēdija, kad pirms daudziem gadiem mīklaini nomira Ketijas mamma. Ketijai vienmēr bijusi priekšnojauta, ka mātes nāvē vainojams tēvs. Vienā brīdī viņa arī atklāj, ka tas ir viņš, bet, protams, ka tēvs to apstrīd, sakot: «Nē, meitiņ, tā nav, tas bija negadījums.» Ketijai vajag saprast - kam ticēt? Turpmāk ienīst savu tēvu vai tomēr piedot. Viena no grūtākajām lietām ir piedot otram, Ketija izvēlējās to grūtāko ceļu un piedos savam tēvam, neturot sevī aizvainojumu. Ketija viennozīmīgi ir viltīga. Viņa lieliski spēj aptīt citus cilvēkus ap pirkstu. Citreiz arī pašai nākas ciest un saņemt sodu par savām izdarībām. Ketijai ir loti laba draudzene Marija, ko atveido Anete Krasovska. Tad mēs abas izspēlējam dažādas nerātnības,» brīvdienu žurnālā «Vakara Ziņas» stāsta aktrise.

Uz jautājumu, kurš no aktieriem aktrisei simpatizē pašai visvairāk, viņa atbild: «Man ļoti simpatizē Arvis, kuru spēlē Lauris Dzelzītis. Dzelzīša attēlotais varonis liekas sakarīgs cilvēks, ko var pateikt pēc tā, kā viņš reaģē uz lietām, un tā, kāds ir viņa humors. Dzelzīša atveidotais varonis ir prātīgs un racionāls.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu