Pēc aiziešanas pelnītā atpūtā pavārs Mārtiņš Rītiņš plāno doties uz Indiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Populārais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš 1. jūlija devās atpūtā un atstāja sava restorāna «Vincents» vadīšanu vīnziņa Raimonda Tomsona rokās. Mārtiņš galvenā šefpavāra amatā restorānā nostrādāja 23.gadus. Nu pavārs labprāt konsultētu, bet pie plīts vairāk stāvēt nevēlas.

Mārtiņš Rītiņš savu darbības gadu laikā restorānā apkalpojis tādus cilvēkus kā bijušo Krievijas prezidentu Borisu Jeļcinu, bijušo ASV prezidentu Džordžu Bušu, Vācijas kancleri Angeli Merkeli, bijušo Lielbritānijas premjerministru Toniju Blēru un daudzus citus.

Nu iestājušies Mārtiņa atpūtas gadi un viņš izdevumam «Privātā dzīve» stāsta, ka jau ieplānots brauciens uz Latgali pie zemniekiem, kuri audzē jērus, kā arī sākot no oktobra pavārs izlēmis doties uz Indiju.

Mārtiņš reiz ir braucis cauri Indijai, bet nu vēlas turp doties uz ilgāku laiku.

Tāpat kopš šī gada gavēņa Rītiņš atteicies no gaļas un viņam šis fakts ir iepaticies. Toties šobrīd viņam ir interesanti dažādos restorānos apskatīt veģetāriešiem domāto ēdienkarti, kura, diemžēl, ir ļoti nabadzīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu