Svinēs Pļaviņu pilsētas 90 gadu jubileju

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No šodienas līdz 1.jūlijam tiks svinēta Pļaviņu pilsētas 90 gadu jubileja, aģentūra LETA uzzināja Pļaviņu novada domē.

Svētku nedēļa šodien sāksies ar Gostiņu dienu. Gostiņos norisināsies Rīgas Ebreju kopienas pasākumi un nakts futbola spēle «Vienos vārtos».

28.jūnijā svētku svinētāji aicināti uz brīvdabas kino vakaru, lai noskatītos animācijas filmu «Pavasaris Vārnu ielā» un filmu «Svingeri».

29.jūnijā svētku programma turpināsies Rīgas ielā. Tiks piedāvāta pastaiga pa dolomītu atsiju kalnu jeb «puļpu». Vakarā laukumā pie veikala «Mini TOP!» koncertēs Jēkabpils ukraiņu biedrība «Javir» un muzikālā apvienība «Otra versija».

30.jūnijā ikvienam iespēja piedalīties piektdienas pēcpusdienas piknikā Pļaviņu pļavā. Tur notiks Pļaviņu pīrāgu parāde, darbosies Pļaviņu pilsoņu pasu galds un pirts uz riteņiem «Kalna pirts». Iluzionists izklaidēs ar maģiskiem trikiem. Piknikotāji tiks cienāti ar Pļaviņu plostnieku putru un Pļaviņu padzērienu. Par piknika mūziku gādās «Kreicburgas ziķeri» un viesi no ārvalstu sadraudzības pilsētām. Piknika ciemiņi aicināti Pļaviņu pļavā izraudzīties un noformēt savu piknikvietu un tērpties puķu rakstu apģērbā.

30.jūnija vakars veltīts jauniešiem. Muzicēs «Edavārdi», Melikols, Ansis un Oriole.

Svētku kulminācija būs 1.jūlijā, kad jubilejas pasākumi notiks visas dienas garumā un noslēgsies ar koncertu «Pļaviņas rotā» un pusnakts uguņošanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu