«Bafija pret vampīriem» zvaigzne žņaudzis mīļoto un ar stiklu pārgriezis tās locītavu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Seriāla «Bafija pret vampīriem» zvaigzne Nikolass Brendons pēc seriāla «ziedu laikiem» televīzijas vai kino ekrānos parādījies retu reizi, bet pēdējos gados preses slejās viņa vārds parādās tikai saistībā ar vardarbību pret daiļā dzimuma pārstāvēm.

Četrdesmit sešus gadus vecais aktieris trīs gadu laikā jau piecas reizes ārstēts saistībā ar vardarbību, pēdējā reizē slavenība žņaudzis savu mīļoto sievieti un ar stikla lausku pārgriezis mīļotajai plaukstas locītavu.

Ierodoties policijai, aktieris nav atradies savā mājvietā, bet dzīvoklī nav bijusi neskarta neviena mēbele.

Aktieris mīļoto žņaudzis abām rokām un grūdis vannas istabas sienā tik spēcīgi, ka sieviete pārsitusi galvu.

Strīds turpinājies viesistabā, kur, saņemot jautājumu, vai viņi var doties gulēt, Brendons atkal kļuvis dusmīgs, sācis mētāt vīna glāzes un pudeles un ar vienu no lauskām pārgriezis sievietes roku. Tā kā aktieri vairāk saistīja trauku mētāšana, viņa mīļotajai izdevās izbēgt no aktiera mājvietas.

Sieviete izsaukusi policiju, bet, tai ierodoties, aktieris nav bijis mājās, vēlāk policisti viņu atraduši slēpjamies pie mājas krūmos.

Dāma atteikusies izvirzīt apsūdzības pret aktieri, un drīz vien viņš atbrīvots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu