Iespaidīgi! Jaunā māmiņa slavē Aktīvo Tievēšanas Jostu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Ekskluzīva intervija ar jauno māmiņu no Rīgas – Lūciju Kučinsku, kura bija viena no pirmajām, kas pamēģināja ikdienā nēsāt Aktīvo Tievēšanas Jostu! Izlasi interviju ar Lūciju un uzzini, kā arī Tu vari iegūt perfekti slaidu augumu bez fiziskām aktivitātēm vai mokošām diētām.

Paldies, ka piekriti intervijai, Lūcija! Pastāsti, kā Tev gāja pirms tievēšanas?

–Pirms man piedzima mazais, vienmēr bija salīdzinoši viegli sevi uzturēt formā. Pēc bērniņa tas viss būtiski mainījās. Tauciņi uz vēdera kā parādījās, tā galīgi negribēja pazust. Nemanāmi bija uzaugusi riepiņa, no kuras īsti tikt vaļā nevarēja - nelīdzēja ne vingrojumi, ko taisīju mājās, ne dažādas diētas.

Kāpēc izlēmi saņemties un notievēt?

–Oi, nu, ja godīgi, sapratu, ka tas vairs ne pēc kā neizskatās un negribu ar to sadzīvot visu mūžu. Skatos, kā citi apkārt kaut ko dara un izskatās tik labā formā. Negribēju būt no tām, kuras «palaižās»! Sēžot, skaties uz leju un redzi neglītu riepu, ko iespiež bikšu mala - tas nekam neder, tāpēc nolēmu rīkoties!

Tagad Tu izskaties lieliski! Vai arī pašreiz valkā jostu?

– Paldies, pēdējā laikā bieži saņemu komplimentus, it īpaši no vīriešiem (smejas) - agrāk tā nebija! Josta ir ļoti ērta un valkāju to ik pa laikam arī tagad, jo ir forša sajūta, ka tiek balstīta arī mugura. Stāja ir daudz labāka. Kad vēl bija tauciņi, tad vilku pastaigās ar mazo. Jutu kā ar katru dienu uzlabojās pašsajūta, jo svīšanas laikā tiek izvadīti dažādi toksīni. Kopumā tagad ne tikai esmu slaidāka, bet arī jūtos daudz labāk.

Saņem savu Tievēšanas Jostu te

Foto: Publiciātes foto

Vai vari pastāstīt citām sievietēm, kas arī vēlas ātri notievēt, kā īsti jālieto šī brīnumjosta?

–Protams! Tas ir vienkāršāk par vienkāršu - uzvelc jostu zem apģērba un nēsā ikdienā. Rezultāti ir ļoti labi, neskatoties uz to ka ikdienā pati nesportoju. Bet zinu, ka ir forši arī, ja ir kādi treniņi, tad svīšana ir ātrāka un tievēšanas process notiek pats no sevis. Ir cilvēki, arī manam vīram, kuriem pat treneri to ir ieteikuši valkāt sportošanas laikā, lai būtu labāki rezultāti. Papildus piepūle pašam nav jāpieliek nekāda, bet rezultāts ir acīmredzams. Pati esmu ļoti apmierināta ar sasniegto!

Īstais laiks, lai sāktu, ir TAGAD! Šodien pirmajiem 30 interesentiem dāvinām iespēju saņemt Aktīvo Tievēšanas Jostu par samazinātu cenu! Bet pasteidzies! Pieprasījums ir milzīgs!

Dodies uz lapu SlimBeltPro.com un saņem savu jostu jau tagad!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu