Pēc paziņojuma par šķiršanos Hosamu Abu Meri iekāro gan sievietes, gan vīrieši

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko

Pagājušās nedēļas izskaņā politiķis Hosams Abu Meri un Linda Mūrniece paziņoja par šķiršanos, par spīti šķiršanās faktam pāris turpina kopā apmeklēt saviesīgus pasākumus un izturēties tā, it kā viņi joprojām būtu pāris. Izdevums «Vakara Ziņas» raksta, ka fakts, ka Hosams nu jau tiek uzskatīts par brīvu vīrieti, nenozīmē, ka sievietēm un homoseksuāliem vīriešiem ir dota iespēja iekarot viņa sirdi.

Dienas laikā Abu Meri saņem ap piecdesmit dāmu uzaicinājumu draudzēties sociālajos tīklos, un reizēm uzraksta arī kāds vīrietis.

Par šo interesi Hosams ir šokā, jo ir pieradis, ka tieši vīrietis ir tas, kurš uzrunā sievieti, lai iepazītos. Vīrietis piebilst, ka nekad neatbildēs uz vēstulēm, kurās jautā, kā viņš pavada dienu, kā plāno pavadīt brīvdienas!

Hosams neslēpj, ka pirms šķiršanās šādas vēstules un neskaitāmus aicinājumus nebija saņēmis.

Lielāko šoku politiķim sagādāja kāda vīrieša draudzības uzaicinājums, «sirds sūtīšana» un rakstīšana, ka tam viņš patīk.

Politiķis piebilst, ka grib visus un visas apbēdināt, jo neatbild uz iepazīšanās aicinājumiem, jo gluži vienkārši nemeklē sev otru pusīti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu